LINE

LINE voor Android

Fijn WhatsApp-alternatief biedt ook gratis telefoontjes

LINE is een gratis dienst waarmee je belt, foto's verstuurt en chat met anderen via smartphones of je computer. De software werkt op Android en iPhone, maar is tevens als download voor Windows en Mac beschikbaar. Je belt gratis tussen iPhone en...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Groepschat tot 100 personen
  • Ook via pc en Mac te gebruiken
  • Veel leuke emoticons
  • Scherp geluid

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

LINE is een gratis dienst waarmee je belt, foto's verstuurt en chat met anderen via smartphones of je computer. De software werkt op Android en iPhone, maar is tevens als download voor Windows en Mac beschikbaar. Je belt gratis tussen iPhone en Android, chatten is mogelijk tussen alle mogelijke apparaten.

Wie denkt dat WhatsApp de enige manier is om gratis te sms'en met vrienden heeft het mis. Er duiken steeds meer alternatieven op, al zijn ze niet allemaal even goed. LINE valt op door de vele opties voor inloggen, waarbij je kiest uit registratie met een nummer of met een e-mailadres. Na e-mailregistratie kan je bovendien inloggen via je pc, Mac of het web. Bovendien biedt LINE telefonie via mobiel internet, wat buitengewoon goed werkt.

Hoewel de optie voor videobellen ontbreekt, is de geluidskwaliteit bij 'gewone telefoontjes' bijzonder goed. Er zit een kleine vertraging in de gesprekken, maar zowel via WiFi als 3G klinkt het allemaal erg goed. In vergelijking met Fring en Skype is de kwaliteit van LINE bij WiFi zelfs een stukje beter. Dankzij de verschillende registratiemethoden (e-mail en een telefoonnummer) kies je zelf de functies van de software (met een nummer bel & chat je, met een e-mailadres kan je alleen chatten).

LINE is een fijne app, die naast chat kristalheldere VoIP-opties (bellen over internet) biedt. Het programma heeft keileuke emoticons en de chat is tevens beschikbaar via 't web, de pc en Mac (in tegenstelling tot WhatsApp). Voor geanimeerde chats en internetbellen is LINE een regelrechte aanrader.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Beoordelingen about LINE

Promotie×